<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Resultatvarsel fra Sandsvær Sparebank

Det er i fjerde kvartal satt av til tap på utsatte engasjement omlag 20 millioner kroner, skriver Sandsvær Sparebank.

    Publisert 1. feb. 2008 kl. 08.44
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 69 ord

    Sandsvær Sparebank skriver følgende i en melding:"Vi viser til rapportering fra 3. kvartal 2007. Underliggende drift og derigjennom resultatet før tap har vist en positiv utvikling i 4. kvartal. Imidlertid har tapsavsetninger til utsatte engasjement økt mer enn forventet. Det er i 4. kvartal satt av til tap på utsatte engasjement ca. 20 millioner kroner. Totalt for året forventes et resultat etter skatt som er noe svakere enn fjoråret."