<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik går Wall Street

En negativ rapport for arbeids-markedet overskygger Microsofts knallbud på Yahoo i åpningen på Wall Street. Følg utviklingen her.

    Publisert 1. feb. 2008 kl. 15.41
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 126 ord

    Wall Street åpner nervøst i kjølvannet av en elendig arbeidsmarkedsrapport og Microsofts bud på Yahoo. Etter 10 minutters handel er den teknologitunge Nasdaq-indeksen opp 0,1 prosent til 2.392 poeng. Dow Jones stiger 0,1 prosent til 12.657 poeng, mens S&P 500 er opp 0,1 prosent til 1.380 poeng.Utviklingen kan du følge her.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.