<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sterk dag på Oslo Børs, men oppturen skrumper inn

Det meste steg på Oslo Børs i åpningshandelen. Nå har imidlertid markedet roet seg betraktelig ned. (Oppdatert 10.10)

    Publisert 4. feb. 2008 kl. 09.04
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 246 ord

    Oslo Børs åpnet som ventet rett opp i kjølvannet av sterk utvikling i USA fredag kveld og rally i Asia i morges. Etter 10 minutters handel var hovedindeksen opp 1,7 prosent til 410,81 poeng. Like etter klokken 10 har oppturen begrenset seg til 1,1 prosent til 408,37 poeng.Oljeprisen har falt kraftig etter børsslutt fredag. Nå går Brent-olje for mars-levering for 89,91 dollar fatet. StatoilHydro løftes 1,1 prosent til 146,60 kroner. Lille CanArgo faller derimot 4,5 prosent til 3,21 kroner.Hydro, som steg kraftig fredag, er opp 0,3 prosent til 67,90 kroner. REC og Norske Skog er opp henholdsvis 4,5 og 2,8 prosent til 146,25 og 31,35 kroner.Vinnerlisten toppes av Intex Resources og Aker Kværner (begge stiger rundt syv prosent). Copeinca gjør det svakest (ned 5,6 prosent).Eltek falt i åpningshandelen, men er nå opp 1,6 prosent til 26,20 kroner. I dag ble det kjent at Eltek-sjef Morten Angelil er varetektsfengslet i kjølvannet av siktelsen om innsidehandel. Han har fått fire uker med brev- og besøksforbud.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 2,1 milliarder kroner..Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.