<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fire aksjer stuper over ti prosent på en positiv børs

Selv om Oslo Børs kan vise til en positiv utvikling, finner vi fire aksjer som faller over ti prosent. Her er taperne.

    Publisert 18. mars 2008 kl. 12.44
    Oppdatert 18. mars 2008 klokken 12.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 148 ord

    Etter flere dagers turbulens i aksjemarkedet, kan investorene på Oslo Børs i dag glede seg over at hovedindeksen stiger 0,63 prosent til 394,24 poeng. Likevel er det ikke alle som er med i det gode selskap.Fire aksjer opplever et kursfall på mer enn ti prosent, dog på et lite volum. Det har ikke kommet noen nyheter fra selskapene.NorDiag faller 15,58 prosent, Skiens Aktiemølle er ned 13,57 prosent, DeepOcean faller 12,55 prosent mens verdien på Aker Seafoods er redusert med 10,77 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.