<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Investor tapte 250.000 etter å ha blitt villedet av aksjemegler

Aksjemegler får kjeft etter å ha villedet investor til å bla opp 1,2 millioner kroner for å investere i «en sikker case».

    Publisert 18. mars 2008 kl. 10.56
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 89 ord

    Meglerhuset DnB NOR Markets får nå en irettesettelse fra Fondsmeglerforbundet. Ifølge DN skjer det etter at en aksjemegler feilinformerte en kunde i forbindelse med en kapitalinnhenting i selskapet Skeie Drilling & Production.Megleren skal ha sagt at det var snakk om «en sikker case».Kunden tegnet aksjer for over 1,2 millioner kroner på seg selv, sin kone og sitt investeringsselskap. Megleren skal ha sagt at aksjene ville kunne selges med betydelig fortjeneste før oppgjøret fant sted. Da aksjekursen falt ble aksjene tvangssolgt, noe som resulterte i et tap på 250.000 kroner.