<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Peter Warren: Hørte jeg gavepakke?

A-pressen vil kjøpe ut direktørenes aksjer til markedspris. Dette syntes Peter Warren er underlig.

    Publisert 17. mars 2008 kl. 09.01
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 128 ord

    Peter Warren i WarrenWicklund mener det er underlig at A-pressen vil kjøpe ut direktørenes aksjer til markedsprise, når avtalt pris var mye lavere, skriver Dagen Næringsliv.- Det som er underlig her er jo at A-pressen hadde rett til å kjøpe disse aksjene tilbake til kostpris pluss avtalt rente. Hvorfor gir man i stedet disse direktørene en mye høyere pris? Det er jo ikke forretningsmessig logisk å gjøre når avtalen gir dem anledning til å kjøpe dem rimeligere. Hørte jeg gavepakke?, sier Warren.- Hvis der er LO som har orkestrert dette, må de lide av en ekstremt kort hukommelse sett i forhold til LOs angrep på Eivind Reitens opsjoner i Hydro, fortsetter Warren, som tar forbehold om at han har fått fullstendig og korrekt informasjon om saken, ifølge DN.