<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aker Exploration i innsideporteføljen

Nyheter fra Aker Exploration kan være få unna, og innsidere laster opp aksjer i selskapet. Selskapet blir tatt inn i Finansavisens innsideportefølje.

  Publisert 31. mai 2008 kl. 08.32
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 172 ord
  Aker tidligere konsernsjef Leif-Arne Langøy. Foto: Finansavisen

  På mandag meldte Hegnar Online om følgende innsidere som handlet i eget selskap:Leif-Arne Langøy, styremedlem i Aker Exploration ASA, konsernsjef og styreformann i Aker ASA, har gjennom sitt selskap Lapas AS kjøpt 38.800 aksjer i Aker Exploration ASA. Ny beholdning er 79.500 aksjer.Bengt A. Rem, CFO i Aker ASA, har gjennom sitt selskap Borken AS kjøpt 3.000 aksjer i Aker Exploration ASA. Nærstående til Bengt A. Rem har kjøpt 1.000 aksjer i Aker Exploration ASA. Ny beholdning for Borken AS og nærstående til Bengt A. Rem er 21.250 aksjer.Martinus Brandal, ansatt i Aker ASA, har gjennom sitt selskap Polarsel AS kjøpt 9.700 aksjer i Aker Exploration ASA. Ny beholdning er 9.700 aksjer.Aksjene er kjøpt til kurs 51,50 kronerDisse kjøpene fikk Finansavisen til å inkludere selskapet i sin insideportefølje, da betydelige gassfunn er allerede påvist i blokken hvor Aker Exploration eier 15 prosent, og operatøren StatoilHydro borer nå letebrønn nummer to i Stetind-feltet. Resultatene burde være klare i løpet av få uker.Mens resten av verden venter på resultatene av boreprøvene handler altså innsiderne.