<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker snakker om innsidekjøp, oppkjøpskandidat, høy rabatt og gode utsikter. Her er dagens aksjetips.

  Publisert 26. mai 2008 kl. 15.15
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:• Simtronics (5,08) - fem innsidekjøp så langt i mai lover godt. Det har så langt i mai blitt meldt om fem innsidekjøp i Simtronics. De gjentatte innsidekjøpene lover godt for den videre utviklingen i aksjen. I tillegg er Simtronics en klar oppkjøpskandidat med sin patenterte teknologi og markedslederskap i Nordsjøen.• Aker (293,00) - investeringsselskap med høy rabatt og gode utsikter. Basert på de siste aksjekursene til de børsnoterte døtrene er Sum-of-the-Parts-verdien i Aker for tiden på 416 krone per aksje.