<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker roper kjøp - aksjen stuper

Analytiker roper kjøp. På Oslo Børs stuper Axis-Shield-aksjen gjennom støttenivå.

  Publisert 26. mai 2008 kl. 15.56
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 121 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Axis-Shield som en kjøpskandidat.- Axis-Shield har brutt opp gjennom taket ved 32,68 kroner i en rektangelformasjon. Etablert brudd vil signalisere videre oppgang til ca. 42 kroner eller mer. Ved reaksjoner tilbake, har aksjen støtte ved ca. 31,70 kroner. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker aksjen, sier analytikeren.- På oppsiden er det lite motstand før ved 41-42 kroner. RSI er overkjøpt, men så lenge RSI-kurven vender positivt, anses ikke dette å svekke aksjen. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 30 kroner, ned 9,09 prosent. Aksjen har blitt omsatt på et meget lavt volum i dagens handel.