<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blir Marine Farms kjøpt opp?

De har nok penger, men vil ikke kommentere hvorvidt de vil prøve å overta Marine Farms.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 08.10
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Kjøper Nireus Aquaculture en aksje til i Marine Farms utløser de tilbudsplikt på alle aksjer.Det greske selskapet ble på Marine Farms generalforsamling parkert av styreleder Trygve Bruvik og de norske aksjonærene. Flere av aksjonærene frykter at Nireus er ute etter å overta den delen av selskapet som driver med oppdrett av hvitfiskene seabass og seabream i Spania og selge unna lakse- og cobiaoppdrett, skriver DN.- Vi må få informasjon på bordet, hvilken vei skal Marine Farms gå videre, hvilken mål har selskapet og hvordan øke profitten for aksjonærene i Nireus, sier styremedlem i Nireus, Dimitris Loumponis til DN.Han påpeker at de har nok penger til å kjøpe opp Marine Farms men vil ikke si noe mer om det nå.