<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Handelsbanken med fem aksjetips

Handelsbanken Norge har tredje best avkastning sålangt i år blant fond. Se hvilke aksjer de anbefaler deg å kjøpe.

  Publisert 31. mai 2008 kl. 09.20
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 78 ord
  Foto: iStockPhoto

  - Jeg anslår at sannsynligheten for et fall i oljeprisen er rundt 50 prosent, mens de fleste analytikerne regner med en snittpris på rundt 100 dollar fatet i år. I 2009 tror de prisen vil bli enda lavere, forteller Dag Marius Nereng til Finansavisen. Fondet anbefaler følgende aksjer:- StatoilHydro- Yara- Odim- Seadrill- RCL- Et scenario hvor oljeprisen holder seg på dagens nivå er ikke priset inn. Derfor burde selskaper som StatoilHydro gi god avkastning, sier han til avisen.