<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her får du de heteste aksjene på Oslo Børs

Analytikerstanden rangerer de mest populære IT-aksjene på Oslo Børs. Her er listen.

    Publisert 25. mai 2008 kl. 07.59
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 85 ord

    I torsdagens utgave av Finansavisen var det en oversikt over analytikernes holdninger til flere av aksjene på Oslo Børs.IT-toppen:• Tandberg: 92 prosent av de spurte analytikerne var positive (12)• Ementor: 90 prosent av de spurte analytikerne var positive (10)• Vizrt: 88 prosent av de spurte analytikerne var positive (8)• EDB Business Partner: 77 prosent av de spurte analytikerne var positive (13)• REC: 71 prosent av de spurte analytikerne var positive (21)Det blir ikke oppgitt noe kursmål eller tidshorisont. Tallet i parentes er antall spurte analytikere.