<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kan det knallsterke tankmarkedet fortsette?

Tankmarkedet har vært knallsterkt den siste tiden. Kan det fortsette og i så fall hvor lenge? Og hva med Frontline?

    Publisert 27. mai 2008 kl. 14.58
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 167 ord

    Tankmarkedet er sterkt, men mange mener Frontline er full priset. Mer om det og hva som preger markedet nå, i Økonominyhetene. Dagens gjest er analytiker Dag Kilen, Glitnir Securities.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, PGS og Kongsberg Gruppen. Se opptaket av Live-sendingen her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18 og 22.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.