<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik skal Hurtigruten tjene penger igjen

- Vi har forpliktet oss til å etablere varig lønnsomhet, sier Olav Fjell. Slik skal det gå til.

    Publisert 29. mai 2008 kl. 17.26
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.50
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 91 ord

    Hurtigruten Group skal bli lønnsomme igjen, og selger nå Kollektivområdet. I tillegg skal driften forbedres.- Vi har forpliktet oss til å etablere varig lønnsomhet, sa konsernsjef Olav Fjell på en presentasjon torsdag.Presentasjonen ble sendt LIVE her på HegnarOnline. Det er rundt 40 prosent av konsernets virksomhet som nå skal selges.- Jeg legger ikke skjul på at vi må redusere gjeld - alle vil kunne se det ut ifra finansene - men selv om det ikke var tilfellet, tror jeg et fokus på Hurtigruten og Explorer vil være riktig, sa Fjell videre.