<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sterke utsikter for Yara

- Alle gjødelsselskapene tjener gode penger nå, noe vil mene ekstraordinært mye, sier marketingdirektør i joint venture hvor Yara er tungt inne.

  Publisert 30. mai 2008 kl. 13.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Foto: Yara

  Prisene på kunstgjødsel har tredoblet seg i løpet av det siste året. Utsiktene for bransjen ser sterke ut også de neste årene.- Alle gjødelsselskapene tjener gode penger nå, noe vil mene ekstraordinært mye, sier marketingdirektør Ken Bowler i britiske GrowHow UK Ltd til Reuters. GrowHow er et joint venture mellom norske Yara og amerikanske Terra Industries.Bowler tror de neste fem årene vil være for sektoren. Ifølge Bowler blir nye fabrikker planlagt for å møte etterspørselen, spesielt i områder med økt befolning og lave energikostnader som i Kina og Sør-Amerika.