<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Valuta- og rente-smell for Domstein

Domsteins resultater er sterkt påvirket av valuta-og renteutviklingen.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 10.29
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Foto: iStockPhoto

  Domstein melder om et resultat før skatt på minus 9,0 millioner kroner i første kvartal 2008, mot minus 13,4 millioner kroner (proforma) i samme periode året før.Driftsresultatet endte på minus 8,9 millioner kroner, sammenlignet med minus 4,3 millioner kroner i fjor. Omsetningen beløp seg til 263,3 millioner kroner, opp fra 252,7 millioner kroner i første kvartal 2007..I proformatallene for 2007 er de avviklede virksomhetene i Domstein Pelagic, Fiskmäster`n i Sverige og Domstein Enghav Danmark dekonsolidert, slik at tallene er direkte sammenlignbare med første kvartal 2008.Resultatet i første kvartal er sterkt påvirket av valuta-og renteutviklingen. Det har vært negativ utvikling både for Domstein Fish og for den norske delen av Domstein Enghav. Virksomheten i Sverige har hatt positiv utvikling både i salgsinntekter og resultat. De tilknyttede selskapene Norway Pelagic (38 prosent) og Ervik Havfiske (50 prosent) viser også god utvikling.Her er hele rapporten .