<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Dette er en strålende kjøpsmulighet

- Dette er en strålende kjøpsmulighet, sier analytiker Espen Torgersen. Han mener oppsiden i Tandberg er meget stor.

    Publisert 15. juli 2008 kl. 11.02
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord

    På mandag la Tandberg-aksjen på seg 2,56 prosent. Etter børsens stengetid mandag la teknologiselskapet frem kvartalstall som var bedre enn analytikernes forventninger.I dag er det gevinstsikring som står i fokus, og aksjen faller tilbake 3,97 prosent til 84,60 kroner. Analytikere TDN Finans har snakket med mener kursfallet gir en god kjøpsmulighet.- Jeg stiller med noe uforstående til kursreaksjonen og mener dette er en strålende kjøpsmulighet, sier analytiker Espen Torgersen i Carnegie til TDN Finans. Meglerhuset opererer med et kursmål på 120 kroner.