<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker venter svak dollar

Den svake dollaren er et resultat av den skepsis som markedet har til valutaens fremtid, sier sjefanalytiker. Her er de siste krysningene i valutamarkedet.

    Publisert 16. juli 2008 kl. 07.09
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    Dollaren nådde nye bunnoteringer mot euro i går. På det laveste var dollaren nede i 1,6040 dollar. Ifølge sjefanalytiker Nils K. Knudsen i Nordea ser markedet ut til å vente enda flere dårlige nyheter fra USA.- Det dukket opp en liten optimisme forrige dagen, men den varte ikke lenge. Den forrige svake dollarnoteringen mot euro var i april da forholdstallet var 1,6020. Den svake dollaren er et resultat av den skepsis som markedet har til valutaens fremtid. Mange er redd for at det kan falle ytterligere lik ut av det amerikanske skapet, sier Knudsen til DN.Nordea opererer med et kursmål for dollaren på rundt 5,00 kroner de neste tre månedene.De siste valutakrysningeneUSDNOK 5,06 EURUSD 1,5897 EURNOK 8,04 GBPNOK 10,13Siden lunsjtider i går har dollaren og pundet styrket seg med tre øre, mens euroen er på samme nivå som i går.