<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arctic Securities har gått på fire store smeller

Fasiten viser - Acta: - 39 prosent. Funcom: -38 prosent. Crew: - 21 prosent. Sevan: - 15 prosent.

  Publisert 10. juli 2008 kl. 06.56
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Foto: Finansavisen

  Arctic Securities, som for første gang var blant de fem største meglerhusene på Oslo Børs i juni, fikk i oppdrag å finne villige kjøpere i fire aksjeplasseringer i juni. Kundene som lot seg friste har blødd kraftig, skriver Finansavisen.Acta (nedsalg), Funcom (nedsalg), Crew (emisjon) og Sevan (emisjon) har ramlet fra 39 til 15 prosent etter at oppdraget var utført.På den positive siden har de som var med på emisjonen på knapt 1,8 milliarder kroner i Flex LNG så langt fått være med på en oppgang på drøyt 8 prosent.