<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- De neste to årene blir tøffe

- De neste to årene blir tøffe og det vil selvfølgelig påvirke de internasjonale finansmarkedene. Vi står foran en «rocky ride», sier økonomisk rådgiver Tim Adams.

    Publisert 12. juli 2008 kl. 10.53
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 144 ord

    Ifølge Tim Adams, økonomisk rådgiver for noen av verdens største fond, er Berg- og dalbaneturen i de internasjonale finansmarkedene ikke over, skriver Dagens Næringsliv.- Amerikansk økonomi er fortsatt sliten og jeg ser ikke noen umiddelbar bedring. De neste to årene blir tøffe og det vil selvfølgelig påvirke de internasjonale finansmarkedene. Vi står foran en «rocky ride», og det blir ikke lett å være investor fremover, sier Adams til avisen.På DNs spørsmål om hva som skjer med oljeprisen, svarer han følgende:- Det er et godt spørsmål. Hadde jeg visst det, ville jeg vært milliardær. Etterspørselen etter energi er høy, så jeg ser ikke at det vil komme en rask endring her. Jeg tror oljeprisen vil holde seg høy lenge. Det er mye olje, men det er slutt på den billige oljen. Og det er jo bra for Norge som er en viktig oljeprodusent, sier Adams.