<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Disse aksjene bør du eie nå

Tokyo og Shanghai faller, men ellers stiger børsene i Asia. Forskningssjef mener bankene er forgiftet av USA, men peker også på aksjer en bør eie nå. Følg utviklingen her.

  Publisert 11. juli 2008 kl. 06.40
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 194 ord
  1

  Asiatiske børser stiger fredag, og råvareaksjer er i skuddet etter ny, sterk oppgang i oljeprisen i går. I tillegg fortsetter oppgangen i metallpriser. Sink steg mer enn siden februar, mens aluminium steg til ny all time high i går. Finansaksjer trekker imidlertid ned.- Aksjeeiere spør seg: Hva må jeg ha nå? Og svaret er mer råvarer og mindre finans. Banker lider under "giftavfallet" fra USA, sier forskningssjef Hans Kunnen hos Colonial First State Global Management i Sydney til Bloomberg.I Tokyo faller Nikkei og Topix hhv. 0,2 og 0,3 prosent, mens Shanghai-børsen målt ved CSI 300-indeksen er ned 1,6 prosent. Ellers er det oppgang å spore. Hang Seng i Hong Kong avanserer for eksempel 0,75 prosent, mens Kospi-indeksen i Sør-Korea er opp 0,6 prosent. Taiwan-børsen stiger 1,6 prosent.Følg utviklingen her. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.