<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dollar nærmer seg bunnen mot euro

Dollaren er ordentlig på defensiven. Her er siste status fra valutamarkedet.

    Publisert 15. juli 2008 kl. 11.07
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord

    Redningsplanen USAs finansminister Henry Paulson og sentralbanksjef Ben Bernanke lanserte for å hjelpe de skadeskutte banekne Fannie Mae og Freddie Mac ble godt mottatt i går. Dollaren styrket seg og stemningen snudde på børsene.- Dette var derimot kortvarig. Generell uro knyttet til tilstanden i banksektoren overskygget kriseplanen og dollaren svekket seg, skriver DnB Nor i dagens morgenrapport.- Det har vært små bevegelser i den norske kronen det siste døgnet. Kronen har, grunnet generell dollarvekkelse, styrket seg noe mot dollar siden forrige rapport, heter det videre.De siste valutakrysningene USDNOK 5,0279EURUSD 1,5973EURNOK 8,0307GBPNOK 10,0986Sammenlignet med 09-tiden i går står kronen 5-6 øre sterkere mot dollar, rundt fire sterkere mot euro, mens den har svekket seg 1-2 øre mot pund.Mot euro har dollaren svekket seg med nesten én cent, og nærmer seg nå bunnrekorden på 1,6020 dollar per euro.Flere valutanyheter her.