<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gikk fra Pareto - tjente 73 millioner

Han sluttet som sjef i Pareto Securities og satset på eget selskap. I fjor tjente investeringsselskapet 73 millioner kroner.

  Publisert 10. juli 2008 kl. 09.25
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 96 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Påsken 2006 sluttet Kristen Jakobsen som sjef i Pareto Securities og startet investeringsselskapet Trafalgar. I fjor tjente selskapet mer enn 73 millioner kroner, blant annet på investeringer i børsnoterte selskaper, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg har ingen kommentar utover det som er tilgjengelig i offentlige registre, sier Kristen Jakobsen.Ifølge avisen har Jakobsen i årsregnskapet ramset opp flere av plasseringene til Trafalgar. Den største posten, verd 17 millioner kroner, er i oljeserviceselskapet Marine Subsea, der han også har jobbet som finansrådgiver. Ifølge selskapets hjemmesider er Trafalgar fortsatt blant de ti største aksjonærene i Marine Subsea, skriver DN videre.