<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

God dag i Asia - bred oppgang

Det har vært en fin handelsdag i Asia, da den ble kraftig påvirket av den fallende utviklingen til oljeprisen.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 06.02
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.36
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 289 ord
  En asiatisk trader liker det han ser på en solid børsdag

  Sålangt i dagens handel i Asia har den brede indeksen S&P Asia 50 utviklet seg opp 2,04 prosent, mens de viktige indeksene alle er opp. Nikkei har lagt på seg 1,82 prosent, mens Hang Seng er opp hele 3 prosent, og CSI 300 i Shanghai er opp 3,04 prosent.Av alle de asiatiske landene, er det i skrivende stund kun Bangladesh, Pakistan, India og Sri Lanka som har negativ utvikling.Se oversikten over alle indeksene her - da noen markeder stenger etter denne kommentaren er skrevet.USA og olje"Endelig" er følelsen mange investorer sitter igjen med, da både USA og oljen letter på trykket, og gir investorer tid til å trekke pusten.Oljeprisen falt ned til 136 dollar fatet, og handles i dag på dette nivået. Dette har ført til at investorer i Asia og USA ser en forbedring på bunnlinjen til selskapene, og dette oversettes i aksjer som stiger på børsene. Selskaper som eksporterer varer til resten av verden er meget påvirket av den fallende oljeprisen.FinansFinanssektoren hadde en fin dag i USA tirsdag, og dette ble videreført til Asia onsdag. Mizuho Financial Group la på seg 5,2 prosent, mens Macquarie Group i Australia la på seg hele 6,8 prosent.Luftfart Naturlig nok faller flybensinkostnadene med oljen, og Qantas i Australia la på seg 3,1 prosent, mens Korean Air la på seg 5,6 prosent.Slik gikk det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.