<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kraftig salgssignal i StatoilHydro

StatoilHydro dundrer ned gjennom to viktige nivåer i chartet. Det utløser kraftig salgssignal.

  Publisert 15. juli 2008 kl. 11.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 115 ord
  Statfjord-A plattformen - Foto: Øyvind Hagen / Statoil

  StatoilHydro dundrer ned gjennom bunnlinjen i den stigende trenden og 200-dagers glidende gjennomsnitt. Det representerer kraftige salgssignal som truer med å sende aksjen videre ned mot både 153 og 135 kroner igjen.Det er også utviklet en fallende sekundærtrend, som peker videre ned mot disse nivåene i løpet av de kommende 3 måndene. Fall gjennom 170-nivået vil være en bekreftelse på videre nedgang.RSI indikerer at aksjen begynner å bli oversolgt, noe som kan gi en forbigående rekyl opp, kanskje mot 180 kroner +, men skulle det inntreffe vil det, slik vi vurderer det i øyeblikket, ikke være noe annet enn en fin mulighet til å selge på litt høyere nivåer enn aksjen er på vei mot.