<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian Property-sjefen parkerte eget styre

I dag er det ekstraordinære generalforsamling i Norwegian Property. - Denne gang er etablering av ro i og rundt selskapet, og ny tillit til selskapet tema, sier styreleder Widar Salbuvik. (Oppdatert)

  Publisert 16. juli 2008 kl. 08.20
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 209 ord
  Norwegian Property - Foto: Scanpix

  Norwegian Property -sjef Petter Jansen sikret kontroll over 70 hoteller, stikk i strid med et ferskt vedtak i sitt eget styre, skriver Dagens Næringsliv. På dagens ekstraordinære generalforsamling vrakes to styremedlemmer etter raidet som var nær ved å knekke Nordens største børsnoterte eiendomsselskap.Ifølge avisen fikk både styret og administrerende direktør Petter Jansen beskjed om å skamme seg på den forrige ekstraordinære generalforsamlingen, som var i midten av juni.- Denne gang er etablering av ro i og rundt selskapet, og ny tillit til selskapet tema, sier styreleder Widar Salbuvik til DN.Med henvisning til dagens artikkel i DN ønsker Norwegian Property å presisere følgende forhold:Det er i forbindelse med prosessen knyttet til kjøpet av Norgani Hotels ASA og Oslo Properties AS avholdt mer enn ti styremøter. Alle beslutninger knyttet til Norwegian Properties' engasjementet i Oslo Properties AS er fattet av et enstemmig styre.- Administrasjonen i Norwegian Property har i min tid i selskapet alltid vært godt forberedt og lagt fram grundig dokumentasjon i saker knyttet til ulike prosesser, herunder også det reviderte forslaget til kjøp av Norgani Hotels ASA / Oslo Properties AS. Jeg hadde et meget godt og profesjonelt samarbeid med Petter Jansen og Norwegian Propertys administrasjon i min periode som styreleder, sier tidligere styreleder Knut Brundtland i en kommentar.