<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo Børs åpner rett opp

De store aksjene drar børsen rett opp, hvor Yara, Norsk Hydro og Golden Ocean alle er betydelig opp.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 09.04
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.36
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 267 ord
  Foto: Finansavisen

  Hovedindeksen er opp 1,25 prosent til 441,16 poeng. Dette henter inn noe av det store fallet fra i går, som var på hele 2,6 prosent.Oljen Oljeprisen falt betydelig i går, ned hele 4,87 dollar i gårsdagens handel. Oljeprisen hentet seg noe inn onsdagen, da et fat nordsjøolje med august-leveranse omsettes for 137,13 dollar. En del av oppgangen skyldes ny nervøsitet rundt Iran.Iran har gjennomført en vellykket prøveskyting av langdistanseraketten Shahab 3, en rakett som er i stand til å nå Israel, melder TV-kanalen Al-Alam tirsdag, ifølge Bloomberg News, melder TDN Finans.VinnereDet var få tapere på Oslo Børs, mens Thin Film er opp 9,5 prosent på tynt volum. BW Offshore er opp 5,66 prosent, også på lavt volum, mens Norwegian gjør en rekyl etter gårsdagens fall, opp 5,26 prosent. Tandberg er opp 2,81 prosent.De store StatoilHydro faller tilbake i åpningen, ned 0,23 prosent. Rundt en million aksjer har skiftet eier i selskapet.Yara stiger 2,09 prosent, mens Norsk Hydro er opp 2,69 prosent, mens Norsk Hydro stiger 2,69 prosent, og DnB NOR legger på seg 2,34 prosent. Golden Ocean stiger 3,36 prosent.Det ble omsatt aksjer for 656 millioner de første 20 minuttene på Oslo Børs.Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.