<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spetalen begraver ikke stridsøksen

Øystein Stray Spetalen finner seg ikke i å bli fremstilt som rabiat.

  Publisert 15. juli 2008 kl. 09.29
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 76 ord
  Scanpix / Scanpix

  VG kan fortelle at kjendisinvestor Øystein Stray Spetalen ikke ønsker å inngå noe forlik med Dagbladet etter at avisen i august i fjor fremstilte han som rabiat. Avisen skrev at han gikk amok på utestedet Odeon i Oslo.Dagbladet ønsket å unngå rettsaken med Spetalen som starter 16. september, og var derfor villig til å inngå en forlikspakke. Nå møtes i stedet partene i retten. Det er satt av tre dager til rettssaken.Cato Schiøtz er Spetalens advokat.