<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

StatoilHydro med farlig dukkert

StatoilHydro har fått seg en skikkelig dukkert. Nå er det fare for at aksjen kan bryte ned gjennom den stigende trenden.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 14.02
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 113 ord
  Sleipner A - Foto: Harald Pettersen / Statoil

  StatoilHydro har falt jevnt og trutt siden midten av mai. Aksjen har falt helt til bunnen i den stigende trenden, og kan være i ferd med å bryte ned gjennom bunnlinjen. Denne og 200-dagers glidende gjennomsnitt testes nå på det viktige 175-nivået.RSI har også dundret ned gjennom 50-nivået og signalisert avtagende stigningstakt.Skulle den tekniske støtten på 175-nivået, bunnlinjen i den stigende trenden og 200-dagers glidende gjennomsnitt bli brutt, vil det utløse et kraftig salgssignal. Da kan aksjen fort fallt videre til både 160 og 150 kroner.Aksjen begynner imidlertid å bli en smule oversolgt, noe som kan gi en rekyl opp igjen. I så fall er det 181 kroner som er første tekniske motstand.