<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stordalen satset på spesielle høner - tapte stort

Arkitekttegnet hønsehus, frittgående høner og en hund. Dette er den dummeste privatøkonomiske beslutningen Petter Stordalen har tatt.

  Publisert 12. juli 2008 kl. 11.12
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.41
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 85 ord
  Foto: Scanpix

  I Dagens Næringsliv sommerintervju stiller avisen følgende spørsmål til Petter Stordalen:- Hvilken er den dummeste privatøkonomiske beslutningen du har gjort?- Satsingen min på økologiske høner var så mislykket privatøkonomisk at jeg i ettertid har full forståelse for at norske bønder trenger enorme årlige overføringer. Hønsehuset var arkitekttegnet, og ble langt dyrere enn antatt. Hønene var verpesyke og frittgående. Det var dessverre bikkja til naboen også. Stykkprisen per egg nærmet seg tusen kroner da satsingen ble avviklet. For meg ble aldri satsingen noe gullegg, svarer Stordalen.