<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Taperne revansjerer seg på Oslo Børs

Oslo Børs åpner riktig så friskt. Flere tidlgiere slaktoffer ligger høyt på vinnerlisten. (Oppdatert 09.11)

  Publisert 16. juli 2008 kl. 09.05
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.46
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 284 ord
  Foto: Finansavisen

  Oslo Børs har åpnet opp til tross for/på grunn av et kraftig prisfall på olje. Europa-børsene falt kraftig i går, men markedene hentet seg inn etter at vår hjemlige børs hadde stengt for dagen. Etter 11minutters handel er hovedindeksen opp 0,9 prosent til 411,29 poeng.Oljeprisen har falt markant siden tirsdag. Brent olje for august-levering står nå i 138,54 dollar fatet, mot 142,99 dollar fatet i 16.30-tiden i går ettermiddag. September-kontrakten går for 139,80 dollar. StatoilHydro er opp 0,7 prosent til 169 kroner. Lille CanArgo er opp 4,1 prosent til 1,26 kroner.Flere av årets store tapere revansjerer seg. Best er Norwegian, som stiger 5,8 prosent til 42 kroner. Hittil i år har aksjen stupt 75 prosent i kjølvannet av de skyhøye oljeprisene. Flykollega SAS stiger 2,8 prosent.RCCL, som også er en storforbruker av olje, stiger 4,6 prosent til 102 kroner på meldingene om lavere oljepriser.Norske Skog stiger 3,8 prosent. Sevan Marine, Seadrill og Orkla klatrer rundt to prosent. Tandberg Data er best med pluss 6,1 prosent.Flere av John Fredriksens investeringer gjør det sterkt. Deep Sea Supply og Golden Ocean er opp rundt fire prosent, mens Frontline klatrer drøye to prosent.Akva Group topper taperlisten med et fall på 3,5 prosent. Oljeselskapene Noreco og Det norske er ned rundt tre prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for rundt 400 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.