<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tormod Andreassen: Da snur nedturen

Aksjeekspert Tormod Andreassen tror nå det er grunnlag for bunnfiske i aksjemarkedet.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 08.48
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 130 ord
  Foto: Finansavisen

  En kraftig fallende oljepris, samt elendige boligtall fra USA, sørget for å sende hovedindeksen på Oslo Børs ned 2,57 prosent til 435,73 poeng tirsdag ettermiddag.- For at nedturen skal snu, må det komme resultater som ikke er så dårlige som fryktet. Hvis jeg skal dømme etter makrotallene, så tror jeg ikke andre kvartal blir så ille, sier aksjeekspert Tormod Andreassen, ifølge Dagens Næringsliv.Ifølge avisen er det de siste fem dagene handlet for 1,2 milliarder kroner i fondet XACT Derivat Bull, den eneste femdagersperioden med like høy omsetning startet 22. januar. Dagen før nådde hovedindeksen sitt laveste nivå siden 2006, og en periode med oppgang ble innledet.- Det er en god indikator på hvordan markedet tenker nå, sier Andreassen, ifølge DN, som nå tror det er grunnlag for bunnfiske i aksjemarkedet.