<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forsinkelser fra InvivoSense

Kliniske tester tar lengre tid enn InvivoSense hadde planlagt, og selskapet endte med et negativt resultat før skatt.

Publisert 28. aug. 2008 kl. 09.09
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord

InvivoSense endte med et resultat før skatt på -1,5 millioner kroner i andre kvartal 2008, mot et resultat på -1,9 millioner kroner i samme periode året før,skriver selskapet i sin kvartalsrapport. .I sin kvartalsrapport skriver selskapet at gjennomføringen av de kliniske testene av den første sensoren, InvivoSense PSA, har tatt mer tid enn planlagt og at kommersialiseringen tidligst vil skje medio 2009. Sensoren er nå til klinisk utprøving på Rikshospitalet Radiumhospitalet og testene vil fortsette ut 2008.InvivoSense utvikler biosensorer for medisinsk bruk og er foreløpig ikke i kommersiell fase.Selskapet endte med et driftsresultat på -1,8 millioner kroner andre kvartal, mot - 1,9 millioner kroner andre kvartal 2007. InvivoSense hadde ikke inntekter i kvartalet. Les hele rapporten her.