<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Celina Midelfart ny storeier i Funcom

Celina + Conan = Sant! Celina Midelfart selger seg ut av Intex Resources og har blitt ny storeier i Conan-skaperne Funcom i stedet!

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 07.12
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 134 ord
  Celina Midelfart - Foto: Scanpix

  Forrige mandag sendte Celina Midelfart Intex Resources-kursen opp 23 prosent på nyheten om at hun hadde kjøpt aksjer for 1,75 millioner kroner og blitt 14. største aksjonær i lete- og prospekteringsselskapet, skriver Finansavisen.På en oppdatert aksjonærliste har imidlertid investeringsselskapet hennes, Midelfart Invest, forsvunnet fra nikkelprodusenten.Samtidig har Midelfart-selskapet dukket opp som ny storeier i Funcom, som blant annet står bak det internettbaserte dataspillet «Age of Conan».Ifølge «topp 20»-listen i Funcom, har Midelfart Invest kommet inn på listen som 17. største aksjonær i spillselskapet med 325.000 aksjer.Med forrige ukes snittkurs på rundt tre kroner, innebærer det en investering på rundt én million kroner.Daglig leder Geir Moe i Midelfart Invest ønsker ikke å kommentere aksjetransaksjonene i investeringsselskapet.- Vi har som policy at vi ikke sier hva vi gjør i aksjemarkedet og begrunner enkelthandler, sier han til Finansavisen.