<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dollar og yen rett opp

"Sikre havner" styrkes mot krona fredag.

    Publisert 23. jan. 2009 kl. 09.00
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 124 ord

    Dollar og yen styrker seg betydelig mot den norske krona fredag morgen, mens euro, pund og til dels sveitsiske franc forblir uendret. Dollar og yen blir av valutaanalytikere regnet som "sikre havner" for investorer i vanskelige tider.- Foreslått finansminister i USA, Timothy Geitner, uttalte også i går at det var i USAs interesse med en sterk dollar. Dette ser imidlertid ikke ut til å ha hatt veldig stor effekt på markedene. Riktignok har dollaren styrket seg noe mot euroen, men mot yenen noteres valutaen til svakere nivåer enn for ett døgn siden. En årsak til dette kan være gårsdagens svake amerikanske nøkkeltall, skriver Camilla Viland i DnB NOR Markets i en morgenrapport.Slik er valutakrysningene nå:USDNOK: 7,02EURNOK: 9,03GBPNOK: 9,62CHFNOK: 6,05JPYNOK: 0,0795Følg valuta i sanntid her