<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Får 9,4 millioner i støtte

Forskningsrådet har tildelt NorDiag 9,4 millioner kroner.

  Publisert 29. jan. 2009 kl. 08.50
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 58 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Ifølge en melding er NorDiag tildelt støtte på inntil 9,4 millioner kroner i perioden fra 2009-2011 fra Forskningsrådets BIA (Brukerstyrt innovasjonsarena). Midlene skal benyttes til å utvikle diagnostiske tester for M-Tuberkulose og Borelia.Testene vil basere seg på NorDiags unike teknologi for fremstilling og produksjon av antigener mot agressive infeksjonssykdommer. Teknologien er eksklusivt innlisensiert fra den russiske utviklingspartneren Bionom.