<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gode nyheter fra Intex

Celina Midelfart har gått ut av selskapet, men utenom det ser tirsdag ut til å bli en bra dag for selskapet Intex Resources. Gode nyheter tikker inn.

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 08.22
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 167 ord
  Foto: Tennen-Gas - Creative Commons

  Selskapet Intex Resources opplyser i en melding i dag at de har fullført en omfattende test av limonitt fra Mindoro Nikkel i HPAL-pilotanlegg ved SGS Mineral Services (SGS) i Lakefield, Canada.Resultatene derfra er så langt oppmuntrende og indikerer at produksjonsanslaget i den teknisk-økonomiske forstudien (PFS) på 40 000.tonn nikkel pr år for fase 1, produsert med to autoklaver, synes å ha vært konservative.Selskapet Aker Solutions skal nå begynne den videre planlegging og utforming av prosessanlegget for den endelige teknisk-økonomiske lønnsomhetsstudien (DFS) for prosjektets fase 1.En kalkyle for årlig kapasitet vil bli lagt frem så snart den foreligger, melder selskapet.- Vi er svært oppmuntret av disse foreløpige resultatene. Potensialet for forbedring av produksjonsprofilen til Mindoro Nikkel er en spennende ny utvikling. Så snart vi har et nytt anslag for årlig produksjon fra Aker Solutions, vil vi informere markedet. Det at vi også kan vurdere nok et tilleggsprodukt fra prosessen, burde ha en positiv innvirkning på den økonomiske siden av prosjektet, sier administrerende direktør Erlend Grimstad i en kommentar.