<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Krisebank selger unna meglerkjempe?

Banken tapte nærmere 60 milliarder forrige kvartal, meglerhuset den eier er en av de mektigste i verdens nest største økonomi. Nå er sistnevnte lagt ut for salg. Eller?

  Publisert 19. jan. 2009 kl. 14.59
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Foto: Scanpix

  Citigroup Inc. sier nå at det japanske meglerhuset Nikko Cordial Securities, som er Japans tredje største, skal selges, melder Wall Street Journal.Banken, som nylig offentliggjorde at de tapte 8,3 milliarder dollar i forrige kvartal, mener nå at meglerhuset ikke lenger inngår i deres kjernevirksomhet, og derfor kan selges.Beskjeden kommer kun tre dager etter at Citibank uttalte at det japanske meglerhuset mest sannsynlig ikke kom til å bli solgt.I følge Reuters skal representanter for Citibank mandag ha sagt at det ikke foreligger konkrete planer for salg av Nikko Cordial Securities.