<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kristin Halvorsen må ta seg sammen

- Kristin Halvorsen og hennes rådgivere må ta seg sammen, skriver Trygve Hegnar i dagens leder i Finansavisen.

  Publisert 30. jan. 2009 kl. 11.54
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 162 ord
  Redaktør Trygve Hegnar og kunnskapsminister Kristin Halvorsen - Foto: Finansavisen/Scanpix

  I dagens leder i Finansavisen tar redaktør Trygve Hegnar et oppgjør med finansminister Kristin Halvorsen og det Hegnar mener er hennes manglende fokus.- Mens det er temmelig klart at norske banker trenger mer egenkapital er finansminister Kristin Halvorsen mest opptatt av at banksjefene ikke skal få økt lønn eller bonus i 2009. Snakk om fokus.Redaktøren mener at dette beviser at Halvorsen og resten av politikerstanden umulig kan ha tatt inn over seg krisens omfang, og at tilstanden i Norge, spesielt med tanke på arbeidsledighet, blir langt verre enn disse forstår.Hegnar mener også at tiltakspakkene fra regjeringen til dels bommer.- Regjeringen har satset det meste av ressursene og oppmerksomhet mot en større pengebruk i offentlig sektor, som sikkert vil virke når det endelig kommer på plass, men for den private eksportindustrien er det nærmest svarte natta, skriver Hegnar og føyer til følgende kraftsalve:- Kristin Halvorsen og hennes rådgivere må ta seg sammen.Les Trygve Hegnars leder i sin helhet i dagens utgave av Finansavisen.