<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kutter kursmålet med 40 prosent

Analytiker mener at Stolt-Nielsen "vil lide".

  Publisert 19. jan. 2009 kl. 09.45
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 62 ord
  Foto: Scanpix - Kjell Inge Røkke (t.v.) og Niels G. Stolt-Nielsen

  Nordea Markets nedgraderer Stolt-Nielsen-aksjen fra "strong buy" til "buy", går det frem av en oppdatering.Samtidig kuttes kursmålet fra 27,60 til 17,50 dollar.Meglerhuset peker på at etterspørselen etter kjemikalier er fallende, og at store produsenter kutter i produksjonen.- Vi venter at Stolt-Nielsen vil lide av fallende lastvolumer for sine tankere, skriver analytiker Anders R. Karlsen.Aksjen er uendret på 73,25 kroner på Oslo Børs.