<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Laveste DnB NOR-aksje på 3750 dager

Men det er et stykke igjen til all time low.

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 13.56
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 140 ord
  Konsernsjef Rune Bjerke i DnB NOR - Foto: Scanpix

  DnB NOR stuper 12,2 prosent til 18 kroner. Det er den laveste noteringen siden 7. oktober 1998, da sluttnoteringen var på 17,30 kroner.Ifølge en analytiker TDN Finans har snakket med skyldes nedturen en svak banksektor i Norden og avisoppslag rundt at markedet venter økte tap på utlån i fjerde kvartal 2008.- Det er en generell bankuro som følge av det som har hendt i Storbritannia de seneste dagene som tynger bankaksjer. Nå begynner markedsaktørene å spørre seg hvilke banker som trenger å hente inn kapital og hvilke som slipper, sier en bankanalytiker til nyhetsbyrået.All time low for (den daværende) aksjen ble oppnådd i forbindelse med bankkrisen. Kursen var så lav som tre kroner i slutten av desember 1992.I dag prises selskapet til 24 milliarder kroner, mens banken på all time high på 94,70 kroner ble priset til 126 milliarder kroner.