<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Nokia ødelegger børsfesten

Stemningen var ganske god på de europeiske børsene. Men så kom Nokia-tallene.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 12.34
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 79 ord
  Nokia Tube - Foto: Youtube

  De skuffende Nokia-tallene legger en demper på stemningen på Europa-børsene. Mobilgiganten skuffet både på topplinjen og bunnlinjen, og 2009-guidingen kuttes. Aksjen faller 5,6 prosent på Helsinki-børsen.- Nokia-tallene har spolert festen, og dratt aksjemarkedet nedover, sier en megler til Reuters.Banksektoren er fortsatt et stort lyspunkt torsdag, og Lloyds Banking Group, Commerzbank og Deutsche Bank er opp 6,5-9,4 prosent.Til tross for Nokia-tallene er tyske DAX fortsatt opp 0,6 prosent, mens franske CAC 40 og britiske FTSE 100 avanserer rundt én prosent.