<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spår videre kursrally

Veidekke har steget 85 prosent fra bunnen, men har mer å gå på.

  Publisert 27. jan. 2009 kl. 13.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.41
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 110 ord
  Foto: iStockphoto

  Veidekke legger frem tall for fjerde kvartal 12. februar. DnB NOR Markets slår fast at mandagens krisepakke gir liten effekt på estimatene fremover, men noe lavere investeringer i oljeindustrien trekker derimot i negativ retning.- Vårt estimat for diskontert kontantstrøm returnerer en verdi på 44,50 kroner per aksje og DnB NOR Markets opprettholder kjøpsanbefalingen med et kursmål på 40 kroner per aksje.- Aksjen har imidlertid steget rundt 85 prosent siden bunnoteringen i november og vi ser begrenset med kortsiktige triggere. Unntaket kan være et forslag om økt utbytte, heter det i en rapport tirsdag.Veidekke er sist omsatt for 27,50 kroner, ned 0,7 prosent. Det innebærer at oppsiden er på 45 prosent.