<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strateg: Vi får snart et nytt bjørnerally

Nokia og Microsoft forsuret stemningen på Europa-børsene torsdag. Men strateg øyner et nytt bear market rally.

  Publisert 22. jan. 2009 kl. 18.00
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 127 ord
  Foto: iStockphoto

  Europa-børsene falt torsdag for fjerde dag på rad. Skuffende rapporter fra gigantene Nokia og Microsoft har ikke akkurat senket investorene frykt for den resterende resultatsesongen.Førstnevnte falt ni prosent på Helsinki-børsen.- På den ene siden har du veldig sterke tiltakspakker fra regjeringene. På den andre siden har du en ekstremt svak økonomi og et forferdelig 4. kvartal.- Kampen står mellom disse to faktorene i øyeblikket, men jeg tror fortsatt vi får en ny sjanse for et bear market rally før slutten av februar/starten av mars. Etter det vil vi falle tilbake igjen, fordi det jo fortsatt er et bear market, sier seniorstrateg Philippe Gijsels i Fortis Bank til Reuters.Tyske DAX falt én prosent, mens franske CAC 40 gikk tilbake 1,2 prosent. Britiske FTSE 100 sluttet ned 0,2 prosent.