<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stygge IT-aksjer gir børsras i Asia

Rekken av skuffelser fra IT-sektoren fortsetter fredag. Sony har kommet med massivt resultatvarsel. Følg utviklingen her.

  Publisert 23. jan. 2009 kl. 07.17
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 173 ord
  1

  Asiatiske børser faller fredag morgen til sitt laveste nivå på halvannen måned. Og det er svake resultater i IT-sektoren som tynger markedene, melder CNCB.Etter skuffende rapporter fra Microsoft og Nokia i går, har koreanske Samsung Electronics meldt om sitt første underskudd noensinne. I tillegg har Sony kommet med det som karakteriseres som et "massivt" resultatvarsel. Elektronikkgiganten melder om et underskudd på rekordhøye 2,9 milliarder dollar i fjor.I Tokyo faller Nikkei over tre prosent, mens Topix er ned 2,4 prosent. I Sør-Korea er Kospi 200-indeksen ned 2,3 prosent.Oppdatert: Da Tokyo-børsen stengte var Nikkei ned 3,8 prosent, mens Topix hadde falt 2,8 prosent.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.