<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Thaimat for Q-Free

Norske Q-Free har fått en større kontrakt i Thailand.

  Publisert 23. jan. 2009 kl. 13.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 136 ord
  Foto: VW

  Q-Free har mottatt en intensjonsavtale (LOI) fra Bangkok Expressway Company Limited (BECL) for modernisering av et eksisterende veiprisingssystem. Kontraktens verdi er på 61 millioner kroner. BECL er en av flere ekspressveioperatører i Bangkok-regionen. BECL har blant annet ansvaret for hovedforbindelsen til og fra den nye internasjonale flyplassen i Bangkok, Suvarnabhumi, med over 100.000 bompasseringer per dag.- Bangkok representerer et kommende marked innen elektronisk veiprising. Dette er selskapets andre kontrakt på relativt kort tid, og det forventes at det annonseres flere infrastrukturprosjekter i løpet av året, sier konsernsjef Øyvind Isaksen i Q-Free ASA i en børsmelding.Videre påpeker Isaksen at etter hvert som infrastruktur for elektronisk veiprising bygges vil et stort brikkemarked utvikles.Kontrakten betinger suksessfull kontraktsforhandling innen 30 dager.Q-Free er et teknologiselskap som ble etablert i 1984. Selskapet leverer teknologi blant annet for innkreving av betaling ved veiprising.