<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Veldig RØDT på Oslo Børs

Oslo Børs har en elendig dag, og DnB NOR fortsetter sitt stupbratte fall. For øyeblikket er det svært få lyspunkter å se. (Oppdatert kl. 11.25)

  Publisert 21. jan. 2009 kl. 09.05
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.33
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 450 ord
  Foto: iStockPhoto / Scanpix / HegnarOnline

  Det ser ikke veldig lyst ut på Oslo Børs onsdag. USA-børsene hadde en elendig dag, Asia var også dårlig, og i tillegg forsetter oljeprisen sin svake utvikling.Hovedindeksen gikk også rett i rødt direkte etter start, og det ser ikke ut til at vi får noen klatring til blått landskap med det første.Børsen har vært ned mer enn tre prosent, og vaker fremdeles rundt disse nivåene.Akkurat nå står Oslo Børs i 213,87 poeng, ned 2,89 prosent eller 6,38 poeng.StatoilHydro-aksjen omsettes for øyeblikket til 118,60 kroner, ned 2,39 prosent.Det har til nå blitt omsatt aksjer på Oslo Børs for 1,68 milliarder kroner.Når det gjelder Europa for øvrig er det stort sett nedgang over hele linjen. Stockholmsbørsen er eneste i pluss.Oljen henter seg noe innTirsdag ble lettoljen for levering i februar omsatt så lavt som 32,7 dollar fatet.Frontkontrakten for den amerikanske lettoljen (levering om en måned) ble byttet tirsdag kveld. Det forklarer løftet til over 40 dollar, og prisen har løftet seg litt utover onsdagen.I dag omsettes lettoljen i elektronisk handel på råvarebørsen i New York på 41,35 dollar, opp 1,20 prosent.Brent-oljen omsettes for 43,84 dollar på ICE i London, onsdag morgen, en oppgang på 0,50 prosent.Aksjer med god start - de med heller dårlig startPetrojack er for øyeblikket opp 19,80 prosent til 3,63 kroner, dog på lavt volum, og er med det børsvinner så langt.Norse Energy legger på seg 8,85 prosent på gode brønnyheter, jojo-aksjen EMGS er tilbake i blått i dag og stiger 5,71 prosent mens Hurtigruten er opp 5,54 posent til 3,05 kroner.Aktiv Kapital, Scorpion Offshore og Marine Harvest er også i pluss enn så lenge. Det er det som nevnt ikke mange selskaper som er så langt i dag.Taperlisten er nemlig lang og trist, og Kitron, Eitzen Maritime og Eitzen Cheimcal har fått en heller dårlig start på onsdagen.Sistnevnte faller 16,28 prosent til 9,00 kroner og er med det dagens jumbo.Opera er ned, det samme er SAS, Sevan, gårsdagens vinner Intex, Petrolia Drilling og Questerre.For DnB NOR fortsetter julingen i dag, og aksjen er ned nye 7,19 prosent til 15,50 kroner. Lavere har ikke aksjen vært siden 13. juli 1993, da den stengte på 14,70 kroner,Seadrill er ned 3,21 prosent til 51,30 kroner, mens Orkla raker av seg 6,00 prosent til 42,25 kroner.Av de store børslokomotivene er så å si alle ned.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.