<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Aksje-floppen er dagens aller beste kjøp

Aksjen har falt nærmere 90 prosent det siste året, men analysehus mener likevel den er dagens desidert beste kjøp. - Teknisk er aksjen i en stigende trend, heter det.

  Publisert 22. apr. 2009 kl. 10.49
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 85 ord
  Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP

  Analysehuset Investtech mener Funcom-aksjen er dagens desidert beste kjøp.I en ferske analyse som Stocklink refererer til onsdag, skriver Investtech at aksjen viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen- Aksjen tester støtten ved ca 4,40 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Funcom er onsdag opp 1,49 prosent til 4,77 kroner.