<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp disse aksjene

Orion Securities snakker om glemt juvel, aksje som kan stige 70 prosent, overraskelser og oppjustert guiding. Her er dagens aksjetips.

  Publisert 24. apr. 2009 kl. 14.08
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 167 ord
  1

  I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:• Stepstone (4,30) - en glemt internettjuvel. Stepstone har falt 73 prosent i kurs det siste året. Etter vår mening har aksjen blitt straffet for hardt av finanskrisen og avkjølingen i rekrutteringsmarkedet. Stepstone har en sterk finansiell stilling med netto rentebærende kontanter tilsvarende 28 prosent av børsverdien og positive kontantstrømmer. Vi kan ikke se at det er grunnlag for dagens store rabatt i aksjen, og med en oppside på 70 prosent lander vi på en kjøpsanbefaling• Norwegian (40,50) - overrasker positivt i svak sesong. Norwegian la i går frem en solid Q1-rapport preget av sterk kostnadsdisiplin. EBITDA kom inn på -102 millioner kroner, mens vår estimat lød på -175 millioner. Den positive resultatoverraskelsen kom på tross av oppstartskostnader på 35 millioner kroner i forbindelse med etableringen i København. Det gode Q1-resultatet og den oppjusterte guidingen får oss til å heve estimatene. Både DCF og relativ vurdering peker mot en fair value på 46-47 kroner per aksje.