<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp og kjøp

Optimistisk analytiker rykker ut og ber investorer kjøpe følgende aksjer. En av aksjene er maksimalt positiv på innsidehandler.

  Publisert 21. apr. 2009 kl. 11.46
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 180 ord
  Foto: AP

  I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives PGS som en kjøpskandidat mens Tandberg får en svak kjøpsanbefaling.Les også: Hermanrud: Dette må investorer følge nøye med på.- PGS brøt den fallende trenden i forrige uke og ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Formasjonen har kursmål på ca. 44 kroner. Etter den påfølgende oppgangen, har aksjen nå reagert tilbake til støtten til formasjonen ved ca. 32,60 kroner, noe som bør være en god inngang også på kort sikt. Positiv volumbalanse, dvs. høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Tandberg ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 100 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, ligger det nå støtte ved 100 kroner. På oversiden er det motstand ved ca. 120 kroner. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.